Over ons

ENTRE NOUS brengt de MAGIE terug in de winkel. In 2015 zijn wij een hoogwaardige herenmode winkel gestart met trendy chique kleding. Het aanbod is duidelijk vertaald op paspoppen die zijn aangekleed voor een Gelegenheid, Business, Business casual of Vrije tijd. Met passie is het assortiment samengesteld die zich beperkt tot een aantal merken maar wel met de juiste diepgang. Bij Entre Nous bieden wij service in de ruimste zin van het woord waarin de klant wordt herkent, erkend en telkens weer in een warm bad komt. 

De exclusiviteit komt tot zijn recht in service, kwaliteit, gastheerschap, en vakmanschap. "Wij samen, met enthousiasme brengen wij onze kennis en passie van kleding over aan de klant. Met positieve aandacht de klant begeleiden en aankleden tot een zelfverzekerde, mooi aangeklede man die zich serieus genomen en belangrijk voelt" 

 

Atelier & Coupeuse

U heeft een perfecte outfit, jas of broek bij ons gepast, maar de mouwen zijn te lang of de taille sluit niet mooi aan. Wij weten hier raad mee!! Entre Nous weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw kleding een perfecte maatvorm moet hebben. Daarom hebben we zes dagen in de week coupeuses voor u klaar staan om uw aankopen te vermaken. Met passie voor mode en pasvorm zorgen zij ervoor dat u dezelfde dag nog uw outfit kunt dragen.

Entre Nous waar service vanzelfsprekend is.